Zmień rozmiar tekstu













Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 27 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: PJ R.I.S M4 - Upgrade
PostNapisane: 30 04 2008, 17:36 

Dołączył(a): 30 04 2008, 17:29
Lokalizacja:
Witam wszystkich, posiadam tą broń i mam do was prośbę, a mianowicie chodzi mi o to, że chcę poprawić celność i moc mojej repliki....tylko że ja sie na tym nie za bardzo znam.I jeszcze jedno pytanie, bo mam skracana kolbę, do której się wkłada baterie, ale osłonki na baterie cały czas wypadają...mogę wymienić te kolbę na inna z możliwością włożenia do niej innej baterii? Thx, za odpowiedzi...


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 30 04 2008, 21:36 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 06 2007, 16:16
Lokalizacja:
Kolbe możesz wymienić na stałą i wsadzić batke Large...
do ilu FPS tuning planujesz?


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 01 05 2008, 11:52 

Dołączył(a): 30 04 2008, 17:29
Lokalizacja:
Tyle, że nie zbyt mi pasuje stała kolba, a tuning myślę do ok 460 fps - albo mocniej, zależy ile sie da ......nie znam sie na tym, dlatego o to tu pytam ;p


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 01 05 2008, 14:53 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 01 06 2007, 16:16
Lokalizacja:
To musisz wymienić praktycznie wszystko od środka.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 01 05 2008, 16:44 
Avatar użytkownika

Dołączył(a): 11 02 2008, 15:47
Lokalizacja: Kocmyrzów
ale po co Ci aż tak mocna bron ? :shock: jeszcze komuś krzywdę uszynisz :twisted:

_________________
www.ingeniousforce.pl


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 01 05 2008, 16:52 

Dołączył(a): 06 07 2007, 20:37
Lokalizacja:
Jak na nowicjusza to za duza moc.
Pierw pobiegaj ze stockiem a pozniej mysl o tuningu. :lol:


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 01 05 2008, 19:50 

Dołączył(a): 21 07 2007, 13:20
Lokalizacja: Kraków
Na dobry początek wstaw lufę precyzyjną i gumkę HU. W obu przypadkach, najlepszym wyjściem będzie Systema.
Tuning do 460fps? Wymieniasz wszystko, poczynając od silnika, batki i kabli, kończąc na szkielecie GB i wszystkich częściach w środku (no może poza tappet plate'em, antireversal'em i ewent. dyszą).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 03 05 2008, 11:01 

Dołączył(a): 30 04 2008, 17:29
Lokalizacja:
Prawdą jest to że z mocą przesadziłem, to tak może do 400 - 420, no i precyzja oczywiście, a gun'a mam od września 2007.....albo doradźcie mi co mogę z takim PJ II generacji zrobić by był lepszy...bo byłem z nim kilka razy sie postrzelać no i nie jest za dobry.....


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 05 2008, 18:13 

Dołączył(a): 21 07 2007, 13:20
Lokalizacja: Kraków
Bore Up Systemy, M120 Systemy, gumka Systemy, precka Systemy, komora KA.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 05 2008, 18:15 

Dołączył(a): 29 04 2007, 15:50
Lokalizacja:
Na precce nie oszczedzaj. Kup promyka albo KM head (lepiej promyka)


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 05 2008, 18:17 

Dołączył(a): 21 07 2007, 13:20
Lokalizacja: Kraków
Na kiego czarnucha mu promyk do PeJota :roll: ? Systema całkowicie wystarczy. Wiesz to tylko chińczyk, a nie karabin snajperski. Myślę że nie ma sensu ładowania Prometeusza.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 05 2008, 18:22 

Dołączył(a): 29 04 2007, 15:50
Lokalizacja:
No wszystko kwestia oczekiwań. I kasy jaką chce przeznaczyć na tunning. Wydaje mi sie jednak że najtańszą metodą zyskiwania zasięgu jest nie wstawianie mocniejszej sprężynki tylko dobra lufa, dobra guma i dobrze uszczelniony układ.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 05 2008, 19:08 

Dołączył(a): 21 07 2007, 13:20
Lokalizacja: Kraków
Zapomniałem o baterii - 9.6V Strike Systems. Znajdziesz na capri.


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 05 2008, 19:10 

Dołączył(a): 29 04 2007, 15:50
Lokalizacja:
Do 120 trzeba już pakować 9,6? nie wiedziałem (bez ironii, serio nie znam sie na elektrykach).


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł:
PostNapisane: 04 05 2008, 19:13 

Dołączył(a): 21 07 2007, 13:20
Lokalizacja: Kraków
Nie trzeba, jeśli pakujesz takie Sanyo na ogniwach RC (choć nie jestem pewien czy mają RC 8.4V), albo G&P. Domyślam się że Strike Sytems 8.4V też pociągnie M120.
Chodzi po prostu o to, że byle chińska batka z 7 ogniw z zestawu nie pociągnie M120, każda inna markowa - tak. Ale po co ładować 8.4V, jak można dać 9.6V bez utraty żywotności i zwiększyć przy tym ROF?


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Napisz wątekOdpowiedz Strona 1 z 2   [ Posty: 27 ]
Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
610nm Style by Daniel St. Jules of Gamexe.net

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL